Дейв Лакани

Дейв Лакани

Дейв Лакани

Дейв Лакани е първият в света Стратег по ускоряване на бизнеса и президент на Bold Approach, Inc., фирма за стратегии за ускоряване на бизнеса, помагаща на компаниите по целия свят незабавно да увеличат своя годишен доход чрез ефективни продажби, маркетинг и връзки с обществеността.

Считан е за един от световните топ експерти по прилагане на убеждаване и Приложна Пропаганда и беседите на Дейв са високо търсени и слушани от корпорации и търговски организации от всякакъв размер по целия свят. Неговите съвети редовно могат да се видят в списанието Selling Power, Sales and Marketing Management, Уолт Стрийт Джърнъл, Инвесторс Бизнес Дейли, INC, Entrepreneur, шоуто “Тудей” и в стотици други медийни издания. Дейв също е и домакин на “Making Marketing Work”, радио ток шоу, фокусиращо се върху маркетинговите стратегии за израстване на бизнеса. p>

Дейв притежава повече от 10 успешни бизнеса през последните 20 години и се счита за сериен предприемач и за човек, обвързан с изграждането на бизнес. Един ненаситен ученик и учещ през целия живот, Дейв е изследвал всяка по важна специалност в областа на подажбите, маркетинга или влиянието през изминалите 20 години. Той е практикуващ експерт по Невролингвистично Програмиране (НЛП), който е учил с основателя на НЛП, Ричард Бандлер и е дипломиран и бивш сътрудник преподавател във факултета на The Wizard of Ads Academy.

http://www.boldapproach.com/

1

продукти

«1»

Продукти

Подпрагово Убеждаване

240 стр.,м.к.
Дейв Лакани е президент на водеща консултантска фирма за ускоряване на бизнеса. Той е успяващ предприемач и популярен лектор в области като убеждаване, въздействие, продажби, маркетинг, бързо реализиране на идеите и ускоряване на бизнеса.
Подпрагово убеждаване разкрива точните техники, ревностно пазени от най-добрите рекламнии агеннции, политици и търговци в света, чрез които те тайно се опитват да ви убеждават и въздействат...

Share

Цена: 13.00лв.
Брой:
«1» Страница 1 от 1

Бюлетин

 

Запишете се за бюлетина и научете първи за нови издания и специални предложения!
* задължителни полета

Безплатна доставка

Всяка поръчка на стойност над 60 лв. ще бъде доставена до Вас напълно безплатно!

 

Количка

Количката е празна.

Най-продавани

Законите на парите

Законите на парите

-30%
Цена: 10.50лв.
Каталожна цена: 15.00лв.
виж отстъпката
Отстъпки за вас
Цена: 10.50лв.
Каталожна цена: 15.00лв.
Отстъпка: 4.50лв. (30.00%)

Намерете ни

 

Follow ikanhira on Twitter