Валерий Максимчук

Валерий Максимчук

Валерий Максимчук

Валерий МАКСИМЧУК има деветгодишен практически опит в изграждането и развитието на успешен мрежов бизнес.

Има голям практически опит като треньор и консултант по организиране и развитие на мрежов бизнес. Той е учредител и директор на тренировъчния център „БИЗНЕС-ПРОФИ”

Има успешен опит в организацията на системи за директните продажби с динамика на развитие, превишаваща 80% за година. Основна фигура е в разработката и организирането на редица проекти по създаване на ефективна система за развитие и дупликация в мрежовия бизнес, способна да удвои продажбите и активността на дистрибуторските структури.

2

продукти

«1»

Продукти

Пътят към нашите мечти - част 2. Действай правилно

128 стр. м.к.
Авторът е опитен и успешен мрежов лидер.

Само през първата година неговата мрежа надхвърля 3500 дистрибутори, а продажбите са над един милион долара. Някои ще кажат "Добре звучи, но в живота не винаги е така". Да, не винаги е така - особено ако човек отдавна не е постигал своите цели, а мечтите си е захвърлил толкова далеч, че почти се отказал от тях.
В книгата си Максимчук разкрива ключови правила и техники на мрежовия бизнес, които са потвърдени в практиката. Прилагайки тези правила, много хора вече се превърнаха от неопитни и плахи новобранци в успешни лидери на големи мрежи. Действайте правилно! Сега е ваш ред!

Share

Цена: 8.00лв.
Брой:

Пътят към нашите мечти - част 1. Как да си осигурим живот, изпълнен с изобилие

176 стр. м.к
Искате ли да знаете как да постигнете истински успех в своя бизнес? Тази книга предоставя проверена от практиката методика за постигане на цели в бизнеса и живота. От нея ще научите основните правила, закони и методи, с помощта на които можете да се възползвате от възможностите, предлагани от мрежовия маркетинг. Използвайте тези правила , прилагайте ги на практика и мечтите ви ще започнат да се превръщат в реалност!

Share

Цена: 10.00лв.
Брой:
«1» Страница 1 от 1

Бюлетин

 

Запишете се за бюлетина и научете първи за нови издания и специални предложения!
* задължителни полета

Безплатна доставка

Всяка поръчка на стойност над 60 лв. ще бъде доставена до Вас напълно безплатно!

 

Количка

Количката е празна.

Най-продавани

Законите на парите

Законите на парите

-30%
Цена: 10.50лв.
Каталожна цена: 15.00лв.
виж отстъпката
Отстъпки за вас
Цена: 10.50лв.
Каталожна цена: 15.00лв.
Отстъпка: 4.50лв. (30.00%)

Намерете ни

 

Follow ikanhira on Twitter