Келвин И. Бостън

Келвин И. Бостън

Келвин И. Бостън

Келвин Е. Бостън е изпълнителен продуцент и водещ на телевизионната поредица „Финансова грамотност с Келвин Бостън”. Официално серийно предаване на Обществената служба по радио и телевизионно излъчване от 2000 г., „Финансова грамотност” се смята за най-продължително излъчваната по обществена телевизия поредица предавания по финансови въпроси с многокултурен характер.

Освен в ефира на обществени телевизионни станции, „Финансова грамотност” се излъчва и по телевизионните канали на Американската армия, като така достига до домовете на военнослужещи в 177 страни по света. Първото специализирано предаване на Келвин Бостън, „Кой се страхува да бъде милионер?” е излъчено премиерно по обществените телевизионни станции през 2006 година.

Келвин Бостън е популярен обществен оратор. Годишно той изнася лекции пред правителствени агенции, търговски дружества и сдружения с нестопанска цел. През 2005 г. печели наградата „Комуникатор на годината” на Асоциацията на пазарните предприемачи, а година по-късно за пропагандиране на икономическа справедливост му е присъдена и годишната награда на Националната общностна коалиция за реинвестиране.

http://www.moneywise.tv/

1

продукти

«1»

Продукти

Кой се страхува да бъде милионер

320 стр. м.к.


Овладяване на финансовия и емоционален успех! Независимо дали го осъзнаваме или не, всички ние сме участници в Голямата финансова игра на живота. Но поради страх и финансови тревоги, много хора не предприемат нужните малки рискове и не използват умните стратегии, водещи до финансово благосъстояние и свобода.
Ако можете да преодолеете тези страхове и да играете по-уверено играта, бихте могли да спечелите.
Независимо от това кои сте и колко печелите, вие сте напълно способни да успеете финансово като следвате плана, предложен от Келвин Бостън- финансов консултант и гост на въсторжено приетото телевизионно шоу " Финансова грамотност"...

В тази книга ще откриете изпитани съвети за изграждане на богатсво, от което имате нужда, за да успеете ...

Share

-30%
Цена: 9.80лв.
Каталожна цена: 14.00лв.
виж отстъпката
Отстъпки за вас
Цена: 9.80лв.
Каталожна цена: 14.00лв.
Отстъпка: 4.20лв. (30.00%)
Брой:
«1» Страница 1 от 1

Бюлетин

 

Запишете се за бюлетина и научете първи за нови издания и специални предложения!
* задължителни полета

Безплатна доставка

Всяка поръчка на стойност над 60 лв. ще бъде доставена до Вас напълно безплатно!

 

Количка

Количката е празна.

Най-продавани

Законите на парите

Законите на парите

-30%
Цена: 10.50лв.
Каталожна цена: 15.00лв.
виж отстъпката
Отстъпки за вас
Цена: 10.50лв.
Каталожна цена: 15.00лв.
Отстъпка: 4.50лв. (30.00%)

Намерете ни

 

Follow ikanhira on Twitter