Джон Пагано

Джон Пагано

Джон Пагано

Д-р Джон О.А.Пагано е бил киропрактик в Ингълуд Клифс, Ню Джърси в продължение на четиридесет и осем години. След като приключил службата си в армията, той се записал в Училището по визуални изкуства в град Ню Йорк, специалност Медицинска илюстрация. Неговите интереси се пренасочили към киропрактиката. Той влязъл в Колежа по Киропрактика Линкълн (сега Национален Университет по Здравни Науки) в Ломбард, Илинойс като завършил с отличие през 1959 година. Докато бил стажант в болницата в Денвър, д-р Пагано се сблъскал с първия си случай на болен от псориазис. Мисълта за неговото страдание никога не го напуснала. Той се впуснал в проучване, което продължава повече от тридесет и пет години, като доказва, че псориазисът и екземата могат да бъдат контролирани и излекувани по естествен път. Бестселърът „Лекуване на псориазиса: Естествената алтернатива” е кулминацията на тези усилия.

Д-р Пагано е бил специален гост в радио и телевизионни предавания като Америка говори, Джърси говори на CNBC, Неразрешените мистерии, Шоуто на Роналд Хофман, Шоуто на Гари Нул по NBC, Токрадио с Алан Колмс (от Ханити и Холмс) и Алтернативната медицина по WABC. Изнасял е лекции в САЩ, Канада, Азия, Европа и Англия и се е срещал с Далай Лама в Индия. Той представя трудовете си на Световната Конференция по Псориазис през 2001 година в Сан Франциско (Национална Фондация по псориазис), Италианската Асоциация по псориазис в Рим и Парапсихологичното общество в САЩ.

Подходът на д-р Пагано не включва лекарства (за вътрешно и външно приложение), бани с катран, лазерно или ултравиолетово лъчение. Този режим се фокусира върху лечението на синдрома на пропускливото черво (което той вярва, че причинява псориазиса и екземата) чрез диета, детоксикация и манипулации по гръбначния стълб. Съдържанието на тази книга е посветено на тази цел.

http://www.psoriasis-healing.com/

1

продукти

«1»

Продукти

Лечение на псориазис

Джон Пагано

368 стр. , м.к.

Г-н Дж.В. от Салем, Орегон: "На кого вярвате? На учен, който никога не е страдал от псориазис нито един ден от живота си в продължение на Х години или на някой, който е бил болен? Заслужавате Нобеловата награда за мир, тъй като сте помогнал на толкова много хора. Тези деца във вашата книга са най-впечатляващите от всичко, особено малкия Л. Отново, д-р Пагано, благодаря ви много.”

 Г-жа Р.М.Т. от Линдънуолд, Ню Джърси: „Чухме за Вашето успешно лечение на псориазис. При първото ми посещение Вие ми пояснихте болестта. Тръгнах си от кабинета Ви с ново, позитивно отношение и голяма перспектива за живота. За три месеца можахме да видим забележително подобрение. За девет месеца бях напълно изчистена от обривите. Сега хвърча от радост, защото държим псориазиса под контрол. Дължа това на Вас и на Вашата чудесна книга, която прочетох. Радвам се, че избрах алтернативния път.”


Цена: 16.00лв.
Няма наличност
«1» Страница 1 от 1

Бюлетин

 

Запишете се за бюлетина и научете първи за нови издания и специални предложения!
* задължителни полета

Безплатна доставка

Всяка поръчка на стойност над 60 лв. ще бъде доставена до Вас напълно безплатно!

 

Количка

Количката е празна.

Най-продавани

Законите на парите

Законите на парите

-30%
Цена: 10.50лв.
Каталожна цена: 15.00лв.
виж отстъпката
Отстъпки за вас
Цена: 10.50лв.
Каталожна цена: 15.00лв.
Отстъпка: 4.50лв. (30.00%)

Намерете ни

 

Follow ikanhira on Twitter