Алън Оукън

Алън Оукън

Алън Оукън

Алън Оукън е световно признат майстор астролог и учител на древната мъдрост. Той владее седем езика, публикувал е над десет книги и стотици статии. Алън е посветил живота си на Пътя на духовното израстване и на изучаване на човешката природа, а чувството му за хумор е толкова дълбоко, колкото и знанията му по астрология и езотерика. Точността на интерпретациите и прогнозите му е поразителна и той не случайно си е спечелил репутацията на истински съвременен мъдрец, съчетаващ научните знания с шаманската интуиция. За себе си казва просто, че е член на Новата група на Световните служители и цял живот изучава учението на Учителя Джуал Кхул (Тибетеца).

1

продукти

«1»

Продукти

Астрология за душата

464 стр., м.к.

Астрология за душата е книга, от която ще получите подробна и задълбочена информация за енергиите и психологическите качества на Седемте Лъча, които се преплитат с традиционните планетни, домови и зодиакални влияния, познати на астролозите. Алън насочва богатата си ерудиция към разширяване на нашето съзнание и ни предоставя лесно разбираем и многостранно приложим поглед към една нова астрология, центрирана към Душата, която включва много други видове фина енергия освен добре известните планетарни и зодиакални влияния.

 

Независимо дали просто се интересувате от астрология или сте ерудиран астролог с опит, тази книга със сигурност може да допринесе много за развитието ви като душа и ще ви бъде безценен помощник за по-правилното разбиране на човешката природа и вселенските закони.

 

Share

-30%
Цена: 15.40лв.
Каталожна цена: 22.00лв.
виж отстъпката
Отстъпки за вас
Цена: 15.40лв.
Каталожна цена: 22.00лв.
Отстъпка: 6.60лв. (30.00%)
Брой:
«1» Страница 1 от 1

Бюлетин

 

Запишете се за бюлетина и научете първи за нови издания и специални предложения!
* задължителни полета

Безплатна доставка

Всяка поръчка на стойност над 60 лв. ще бъде доставена до Вас напълно безплатно!

 

Количка

Количката е празна.

Най-продавани

Законите на парите

Законите на парите

-30%
Цена: 10.50лв.
Каталожна цена: 15.00лв.
виж отстъпката
Отстъпки за вас
Цена: 10.50лв.
Каталожна цена: 15.00лв.
Отстъпка: 4.50лв. (30.00%)

Намерете ни

 

Follow ikanhira on Twitter