Алфредо Кулебро

Алфредо Кулебро

Алфредо Кулебро

Алфредо Кулебро Трухильо е завършил Юридическия факултет на Панамериканския университет и има дипломи по Философия, Счетоводство и Администрация. Има специалност по Данъчно право в el ITAM, магистърска степен по Невролингвистично програмиране от НЕУРОИНГ (NEUROING) и различни дипломи и сертификати като: Излекуване със смях, от доктор Пач Адамс, Терапия чрез сдържане (спор, съревнование) при Иржина Прекоп, кръжок по Четирите Споразумения, при Мигел Руис и Габи Качиа, Ериксонова хипноза, Мотивация при Джим Рон, Маркетинг и продажби, при Дан Кенеди, Сейлс&Лидершип (Sales & Leadership) с Блеър Сингер, няколко курса при Роберт Кийосаки и 8-ва степен по Вайтъл Фундаментал оф Лайф (Vital Fundamental of Life), при Алан К. Уолтър.

Национално и международно признат предприемач, той е основател на СейлсПартнерс Испаноамерика, съдружник на Блеър Сингер, съветник на Рич Дад в областта на Продажбите, Бизнес Екипите, Комуникацията и Лидерството, както и съдружник на Кели Ричи в СейлсПартнерс (SalesPartners), Глобал Кънтрол Систем (Golbal Control System) и Хаус Мастерс (House Masters).

Мисията му е да помага на фирми да увеличават приходите и на хората, да променят мисленето си, за да подобряват качеството на живота си.

http://www.niveldeconciencia.com

1

продукти

«1»

Продукти

Това трябва да се промени!

160 стр., м.к.

Всички носим в себе си един роб. Какво да направим, за да хвърлим веригите си?
Когато те парализира страхът, вътрешният ти глас те шантажира, като събужда у теб съмнения, не намираш пътя и живееш изпълнен с мъка по миналото… спри се:

ТОВА трябва ДА СЕ ПРОМЕНИ!

 

 

Share

 

Цена: 12.00лв.
Брой:
«1» Страница 1 от 1

Бюлетин

 

Запишете се за бюлетина и научете първи за нови издания и специални предложения!
* задължителни полета

Безплатна доставка

Всяка поръчка на стойност над 60 лв. ще бъде доставена до Вас напълно безплатно!

 

Количка

Количката е празна.

Най-продавани

Законите на парите

Законите на парите

-30%
Цена: 10.50лв.
Каталожна цена: 15.00лв.
виж отстъпката
Отстъпки за вас
Цена: 10.50лв.
Каталожна цена: 15.00лв.
Отстъпка: 4.50лв. (30.00%)

Намерете ни

 

Follow ikanhira on Twitter